Ontstaan bedrijf

Sinds 2006 is Lieselot Sys als tuinarchitect aan het werk, na haar studies in Hogeschool Gent met succes afgerond te hebben. Met een passie voor ontwerp en groen is tuinarchitectuur helemaal haar thuis en toevertrouwen. Het mogen ontwerpen van iemands persoonlijke buitenruimte is een voorrecht, een van de vele manieren om haar creativiteit te uiten. Als creatieve duizendpoot zit ook een floristenopleiding in haar curriculum. In 2013 kwam ook Elien in het bedrijf werken.

Innovatief ontwerp

Elk project wordt telkens opnieuw met de uiterste aandacht en finesse benaderd om zo elke keer tot een sterk resultaat te komen waar de wensen van de klant centraal staan. Vernieuwende ideeën over zowel de materialen, de beplanting en organisatie; als over de kleur- en lichtnuances in de tuin, worden steevast gecreëerd. Omdat verlichting in de tuin een integraal onderdeel van het ontwerp is, heeft Lieselot bijgestudeerd als lichtadviseur.

Van eigentijds tot authentiek

Elke opdracht is verschillend, iedere woning heeft zijn persoonlijke stijl, alsook zijn bewoners met een unieke levensstijl. Dit ten volle gerespecteerd, wordt het project gestart. Het is de taak van Lieselot om de gevormde ideeën en wensen toe te passen op de bestaande omgeving. Zowel residentiële tuinen, als o.a. dakterrassen en poolhouses vallen onder de realisaties van het bureau.